Кошик
20 відгуків
promo_banner
Інститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН м.Чернігів
+380 (98) 419-51-62
+380 (93) 771-77-74
+380 (46) 223-20-75

Мікробний консервант для сінажу

  • В наявності

204 

+380 (98) 419-51-62
  • +380 (93) 771-77-74
  • +380 (46) 223-20-75
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Мікробний консервант для сінажу
Мікробний консервант для сінажуВ наявності
204 
+380 (98) 419-51-62
  • +380 (93) 771-77-74
  • +380 (46) 223-20-75

Опис

Мікробний консервант для сінажу - пробіотичний препарат, призначений для підвищення якості і терміну збереження сінажу. Мікробний консервант для сінажу являє собою суспензію коричневого кольору і містить бактерії Bacillus subtilis, які володіють вираженою аміло- та протеолітичною активністю, є антагоністом до гнильних і маслянокислих бактерій.

Біологічна дія.

Основною метою використання консерванту є переробка бактеріями цукру в молочну кислоту, забезпечення швидкого зниження показника рН за 1-2 доби до 4,8-5,5 і досягнення таким чином вищої стабільності корму при зберіганні, кращого збереження поживних речовин, а також аеробної стабільності при відкритті корму перед згодовуванням.

Застосування консерванту дозволяє регулювати мікробіологічні процеси при зберіганні сінажу і забезпечує збереження корму високої якості. В сінажі під впливом консерванту зберігається високий вміст каротиноїдів і вітаміну С. Бактерії безпосередньо в сінажі виробляють вітаміни групи В і органічні кислоти, які захищають консервовану масу від гниття, цвілі, маслянокислого бродіння, що сприяє одержанню корму з приємним для тварин запахом і смаком, знижує затрати кормів і збільшує їх конверсію.

Ефективність.

Сінаж має виражені пробіотичні властивості. Його згодовування сприяє народженню здорового приплоду, зниженню захворюваності молодняку на шлунково-кишкові хвороби та підвищенню продуктивності сільськогосподарських тварин.

Спосіб застосування та дози.  

1 літр Мікробного консерванту достатньо для приготування 40 тонн сінажу.

Для приготування робочої суспензії 1 літр консерванту вносять у 99 літри води та ретельно перемішують. Норма витрат робочої суспензії консерванту — 2,5 літри на 1 тонну сировини. Зелену масу ретельно поливають суспензією та закладають на зберігання. Можлива обробка зеленої маси безпосередньо в кормозбиральному комбайні — це дозволяє рівномірно розподілити робочу суспензію консерванту по зеленій масі. Робочу суспензію консерванту готують безпосередньо в день застосування; параметри сховищ мають відповідати застосовуваним засобам механізації; дно траншеї — мати граничний ухил до 2° у бік виймання сінажу, що запобігає підтіканню води під час доступу до сінажної маси. Сінаж згодовують згідно з нормами раціонів, які встановлені для відповідних видів тварин і вікових груп.

 Запобіжні заходи.

Протипоказань до застосування не встановлено. Препарат у рекомендованих дозах не має побічної дії на організм тварин.

Характеристики

Основні атрибути
Вміст діючої речовиниБактеріальні клітини Bacillus subtilis
Країна виробникУкраїна
ПородаПробіотичний мікробний препарат
Користувальницькі характеристики
ВиробникІнститут сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН м. Чернігів
Основні
Препаративна формаРідина коричневого кольору
Упаковка
УпаковкаПоліетиленові каністри об'ємом 1 л, 2 л, 5 л, 10 л
Зберігання
Термін зберігання0.5 (міс)
Максимальна температура зберігання10.0 (град.)

Інформація для замовлення

  • Ціна: 204 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner